Nedelja 30. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 12.06.2013.
19:29
Srna A
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija radila, a ne lagala, i da je sada red na Evropu da radi i da bude fer prema Beogradu, a ne da "samo govori".
Sreda 12.06.2013.20:23
Zapreti im vucko da ces ponovo da se valjas po patosu (ako treba i po gov..ma)ako ti ne daju datum.
Sreda 12.06.2013.21:42
. . . neverovatno sta ovaj Vucic (kao i njegov partijski drugar, predsednik drzave , T.Nikolic sa ruskim zvanicnicima) i dalje lupeta, seprtlja i bruka sebe a pre svega funkciju koju obavlja kao vlastodrzac Srbije.. . jadni mi Srbi sa nasim rukovodiocima . . . ne zaboravimo da je A.Vucic uz svu bedu i jad jos i MINISTAR ODBRANE. Sta ce siroma, verovatno da ni on nije sanjao sta ga ceka kad se dokopa vrhunskog polozaja u upravnom sistemu jedne drustvene zajednice.
Sreda 12.06.2013.22:04
...prporuka Kosovskim Srbima!,-braco srbi, radite svoj poso, Eu i drugi gangsteri vam pripremaju klopku, jedan drigog stite...kako srbija moze da uslovljava Eu a od nju ocekuje pare za TiTove jajare?...a Eu (toboz)nece im dati datum za ulazak u Eu.a Vucum im preti da ispune datum.ko koga (bre)ovde farba?
Sreda 12.06.2013.22:57
Ma dobicemo neki " uslovni datum ", pa kad ispunimo sve sto kaze zapad ( svi Srbi na KIM stave kece na glavu) , evo DATUMA. Boze al ce biti radosti, ima i kere da jedu cevape. Da ne zaboravimo, pricacemo i o EU, ali kad treba da udjemo ( ako EU bude postojala) prvo priznanje Kosova pa u EUmaterinu. Koja navlakusa, kao samo zeleno svetlo, a dace datum (beznacajno) kao nagradu za kooperativnost vrhuske.Koja rezija, kao da u Brisel idu da reziraju film za Srbe.
Četvrtak 13.06.2013.05:57
nece to tako brzo ici! prvo srbija mora da resi "probleme sa vojvodinom" pa "probleme" sa sandzakom! Onda ono sto ostane od srbije die u EU......ako bude postojala. Jos nisam doziveo da se covek moze preokrenuti kao vucic....bruka
Četvrtak 13.06.2013.06:45
Опростите ми на изразу, јер немам обичај да се овако изражавам, али се понекад мора. Овај је потпуно рикнуо. Да ли он уопште прати ситуацију у ЕУ? Многи политичари Француске и Немачке све више говоре да је велика грешка била приступ Грчке, Кипра, Бугарске, Румуније па чак и Мађарске. А, он, Вучић, захтева... Ово је прави циркус. Ово је као кад неко мало дете лупа гузицом од столицу зато што му недају бонбоне. Треба обрадити сваку плодну њиву у Србији. То се може. Ми смо ишли на мобу код комшија и они код нас; јели смо проју па смо преживели. Држава је обавезала свако домаћинство да мора дати дан или два да се поправе путеви. Ишли смо певајући. Који је ово враг данас. ЕУ мора! Смешно!
Četvrtak 13.06.2013.08:16
Cesto se obicnom smrtniku delovanja politicara cine glupim ili bezsmislim mozda cak i naivnim. ALI kad bih shvatili za koga koji politicar u stvari radi shvatili bi da je veoma pametno i prefrigano sta se radi. Politika od davno ne radi za svoj narod nigde u svetu ne samo u srbiji zato se ja pitam sto se Politika ne ukloni??? sta bi bilo da od danas na sutra Politika nestane.....siguran sam da bi nam bilo bolje! Cak bi i ratova nestalo

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)